Seguidors

dimarts, 25 de gener del 2011

Pa de pessic de Cola Cao

Recepta de Coca de Cola Cao: IDEAL PER A CUINAR AMB ELS NOSTRES FILLS


Aquest pa de pessic de Cola-Cao és un dels preferits de moltes cases, especialment d'allà a on hi hagin nens, a qui els encanta i és que és d'aquells bescuits facilíssims de preparar, sense ingredients complexos i el més important de tot, BONÍSSIM. Sens dubte compleix tots els requisits per tenir-lo com "fons d'armari" en el nostre receptari.


Té una textura molt esponjosa i un sabor riquíssim, a més amb aquesta base podreu anar creant noves versions amb sabors extres com licor, fruits secs, o alguna cobertura de xocolata.


Ingredients
200 gr. farina, 200 gr. cacao en pols (Cola-Cao), 150 gr. sucre, 150 gr. mantega (oli d'oliva en el seu defecte), 150 ml. llet, 4 ous, 3 culleradetes de llevat.

Com fer el PA DE PESSIC
En un bol posem la farina, el cola cao i el llevat, ho barregem tot fins aconseguir una barreja uniforme.


En un altre bol, posem els ous, els batem lleugerament i afegim el sucre, ho remenem fins a integrar i seguidament afegim la llet i la mantega, la qual haurem fos al microones i ho batem tot fins a obtenir una massa homogènia.


Ara afegim aquesta massa líquida a la massa seca i barregem enèrgicament fins a obtenir una massa uniforme i sense grumolls.



Passem la nostra mescla al motlle que anem a utilitzar, el qual haurà d'estar untat amb mantega i ho posem al forn, prèviament escalfat a 180 º, i ho posem al forn durant 45-50 minuts o fins que punxem i ens surti neteja la agulla.


Passat el temps, el retirem del forn, el deixem reposar uns cinc minuts en el motlle, i seguidament ho passem a una reixeta per deixar-lo refredar.

Temps d'elaboració 60 minuts
Dificultat Baixa

Degustació
El pa de pessic de Cola-Cao és deliciós per prendre-ho així tal qual, però també és perfecte per utilitzar com a base en qualsevol pastís, ja que farcit i coronat amb qualsevol tipus de cobertura és magnífic, ja que la textura que presenta és extraordinària per a això .



.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada