Seguidors

divendres, 18 de febrer de 2011

Recepta de flam de poma



Proposo unes postres que resulten ideals per aquesta època. Un flam amb poma ens aporta menys sucre que altres flams i que el podem alleugerir incorporant llet desnatada per exemple.



Ingredients

4 pomes reineta, 50 g de sucre, 20 g de mantega, 2 ous i 100 ml de llet.



Com fer el flam de poma

Pelem les pomes i les trossegem llevant el cor. Podem cuinar al forn o bé al microones. La segona opció és més ràpida i queda igual de bé.
Un delicioso flan de manzanas
Posem les pomes en un tupper i potència màxima durant 6 minuts fins que s'estovin. Afegim el sucre i triturem. Passem pel xinès i barregem amb els ous i la llet.

S'aboca la barreja en un motlle o en motlles individuals untats amb mantega. Es posa al bany maria i s'enforna 160-170 º C durant 40 minuts o fins que hagi quallat.


Temps d'elaboració 1 hora

Dificultat Fàcil
Degustació

En el moment de servir el flam de poma es pot caramelitzar una mica amb sucre sobretot si han quedat una mica àcid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada