Receptes de cuina, pensaments, coses curioses i alguna informació, fins i tot, útil
divendres, 18 de febrer del 2011
Recepta de flam de poma
Proposo unes postres que resulten ideals per aquesta època. Un flam amb poma ens aporta menys sucre que altres flams i que el podem alleugerir incorporant llet desnatada per exemple.
Ingredients
4 pomes reineta, 50 g de sucre, 20 g de mantega, 2 ous i 100 ml de llet.
Com fer el flam de poma
Pelem les pomes i les trossegem llevant el cor. Podem cuinar al forn o bé al microones. La segona opció és més ràpida i queda igual de bé.
Posem les pomes en un tupper i potència màxima durant 6 minuts fins que s'estovin. Afegim el sucre i triturem. Passem pel xinès i barregem amb els ous i la llet.
S'aboca la barreja en un motlle o en motlles individuals untats amb mantega. Es posa al bany maria i s'enforna 160-170 º C durant 40 minuts o fins que hagi quallat.
Temps d'elaboració 1 hora
Dificultat Fàcil
Degustació
En el moment de servir el flam de poma es pot caramelitzar una mica amb sucre sobretot si han quedat una mica àcid.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada