D'entrada fa respecte, però la veritat és que és molt senzill i queda boníssim.
Ingredients
4 ous, 200 ml de llet de coco, 200 grams de sucre, 200 grams farina, 50 grams de coco sec ratllat, 5 cullerades d'oli d'oliva, 100 ml de llet, 1 sobre de llevat, 2 cullerades de licor.Com preparar el pa de pessic
Escalfem el forn a 180ºEn un bol batem enèrgicament, els ous i el sucre. Afegim la llet, la llet de coco i les dues cullerades de licor.
Tamisem la farina i el llevat i la afegim a poc a poc a la barreja del bol mentre anem barrejant bé.
Greixats un motlle, bolquem la massa de llet de coco i ho posem al forn, i ho deixem coure durant uns 40-50 minuts.
Depenent de tipus de motlle i de l'altura de les parets del mateix el temps pot variar considerablement, per la qual cosa és necessari que anem comprovant el punt de cocció punxant la part central amb un escuradents.
Deixem refredar una mica abans de desmotllar.
Temps d'elaboració 50-60 minuts
Dificultat Baixa
Degustació
És millor deixar refredar el pa de pessic de llet de coco abans de fer els trossos i presentar-los per a la seva degustació. Ho podem servir amb un raig de xocolata fos per sobre.
El licor que afegim a la massa, pot ser el que més ens agradi o el que tinguem per casa, en aquest cas ha estat anís.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada