I si en lloc de fer un remenat de tota la vida ho fem amb l'ou fregit a part i fem un saltat amb patates, espàrrecs verds i xampinyons? Així gaudim del mateix de sempre amb el plus que podem mullar pa en l'ou. Un plus de primera, oi que sí?
Ingredients per a 4 persones
- 1 manat d'espàrrecs verds, 250 de xampinyons, 1 manat d'alls tendres (o brots de porro), 8 patates petites, de 4 a 8 ous, oli d'oliva i sal
Com fer un saltat de patates, espàrrecs verds i xampis.
Coem les patates en aigua bullint amb sal durant uns 10 a 15 minuts. Les traiem, refresquem i partim en trossos.Traiem el final dels espàrrecs, netegem els alls tendres, els xampinyons i tallem tot. Els espàrrecs en dos o tres, els alls tendres a trossets de la mateixa mida que els espàrrecs i els xampinyons els laminem.
Saltegem primer els alls tendres i els espàrrecs durant uns minuts, afegim les patates i els champis i saltegem una mica. Retirem i en la mateixa paella afegirem més oli per fregir els ous al gust de cadascú.
Temps d'elaboració 20 minuts
dificultat Fàcil
.
Degustació
Ja sabeu que saltar és cuinar a foc alt amb una mica d'oli, movent perquè es dauri per igual. Bé, més o menys això és així. Així que del que es tracta és de cuinar poc temps a foc alt i tindreu un saltat de patates, espàrrecs verds i champis perfecteBon profit!!!!!
.
.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada