Seguidors

dissabte, 16 de juliol del 2011

Saltejat de patates, espàrrecs verds i xampinyons

Link de la recepta original:




I si en lloc de fer un remenat de tota la vida ho fem amb l'ou fregit a part i fem un saltat amb patates, espàrrecs verds i xampinyons? Així gaudim del mateix de sempre amb el plus que podem mullar pa en l'ou. Un plus de primera, oi que sí?


De veritat, no sé que té el pa sucat en un rovell que guanya molts punts, i sí a sobre el pa és bo, millor que millor. D'altra banda els saltejats, penso que són la millor forma de menjar verdures perquè es mengen amb un punt de cruixent que otencia la magnífica sensació del gust.



Ingredients per a 4 persones



  • 1 manat d'espàrrecs verds, 250 de xampinyons, 1 manat d'alls tendres (o brots de porro), 8 patates petites, de 4 a 8 ous, oli d'oliva i sal


     

Com fer un saltat de patates, espàrrecs verds i xampis.

Coem les patates en aigua bullint amb sal durant uns 10 a 15 minuts. Les traiem, refresquem i partim en trossos.


Traiem el final dels espàrrecs, netegem els alls tendres, els xampinyons i tallem tot. Els espàrrecs en dos o tres, els alls tendres a trossets de la mateixa mida que els espàrrecs i els xampinyons els laminem.

Saltegem primer els alls tendres i els espàrrecs durant uns minuts, afegim les patates i els champis i saltegem una mica. Retirem i en la mateixa paella afegirem més oli per fregir els ous al gust de cadascú.



Temps d'elaboració 20 minuts

dificultat Fàcil

.


Degustació

Ja sabeu que saltar és cuinar a foc alt amb una mica d'oli, movent perquè es dauri per igual. Bé, més o menys això és així. Així que del que es tracta és de cuinar poc temps a foc alt i tindreu un saltat de patates, espàrrecs verds i champis perfecte

Bon profit!!!!!
.


.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada