
Jo no coneixia les verdines, però totes les referències em feien pensar que les gaudiria. Habitualment les descriuen com mlt fines i suaus a la boca, i a l'hora de coure-les no cal tan de temps com amb les seques que fem servir habitualment.
Ingredients per a 4 persones
- 500 g de verdinas, 1 pebrot vermell, 1 pebrot verd, 1 ceba, 4 xoriços, 4 botifarres, 1 os de genoll, 1 tros de cansalada, oli d'oliva i sal.
Com fer les verdinas estofades

Quan comenci a bullir refredem 3 vegades fent un rajolí d'aigua en els llocs on bulli. Retirem l'escuma que vagi sortint i deixem coure durant unes 2 hores o fins que estiguin tendres.
Uns 30 minuts abans d'acabar afegim els xoriços i botifarres.
Temps d'elaboració 3 hores
Dificultat Fàcil
Degustació
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada