Seguidors

dimarts, 1 de març del 2011

Recepta de carbassons a la planxa amb pernil

Link de la recepta original

La recepta de carbassons a la planxa amb pernil pot ser una amanida tèbia perfecta per aquells dies de menjar diferent, fins i tot pot ser genial per un sopar lleuger. Llàstima que el pernil sigui salat... els hipertensos s'ho haurien de mirar només, però una mica de pernil, carbassó a la planxa, una bona vinagreta ... què més es pot demanar?


Ingredients per a 4 persones

  • 2 carbassons, 200 g de pernil serrà curat, pinyons, oli d'oliva, julivert fresc, pebre i sal.
  • Per a la vinagreta, 2 cullerades de vinagre de xerès, 10 cullerades d'oli d'oliva verge extra, 1 cullerada de mel, una culleradeta de farigola i sal. (Per a mi m'ho faig sense sal, i en lloc de mel faig servir una punteta de sucre)

Com fer l'amanida.

Primer tallarem el pernil (o el posarem al plat des del paquet).


A continuació fem els carbassons tallats a rodanxes de 0,5 cm a la planxa. Prèviament els assaonem al gust, segons ens agradi més (herbes de provença, pebre...)
Fem la vinagreta, el millor és ficar tots els ingredients en un pot, tancar i agitar perquè es emulsioni. Posem per sobre, acabem amb un grapat de pinyons i una mica de julivert fresc.



Temps d'elaboració 30 minuts

Dificultat Fàcil

Degustació

En general d'aquesta recepta el que li donarà la distinció serà la vinagreta acompanyant, la resta no té cap secret. Que vagi de gust!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada