Seguidors

dimecres, 16 de març del 2011

Recepta d'espàrrecs arrebossats farcits de pernil ibèric.

Link de la recepta original


És important tenir un bon fons de rebost, i un dels imprescindibles que sempre s'ha de tenir, és una llauna de bons espàrrecs. Et treuen d'un compromís i d'unes presses a només un cop d'obrellaunes, admeten diversos acompanyaments, i poden convertir-se en un senyor primer plat, tant freds com calents. Aquests espàrrecs arrebossats farcits de pernil ibèric són un bon entrant calent per un diumenge d'hivern.

Ingredients per a quatre persones

Dotze espàrrecs de llauna molt gruixuts, 150 gr. de pernil ibèric en tallades, dos ous, farina i oli d'oliva verge extra.

Com fer espàrrecs arrebossats farcits de pernil ibèric

Traiem els espàrrecs de la llauna, els escorrem i els deixem assecar sobre paper de cuina. Fem un tall al llarg, sense que arribi a separar els espàrrecs en dues meitats, així seran més fàcils de manipular. Tallem el pernil en tires, les introduïm en cada espàrrec, tanquem i els enfarinem.


Banyem els espàrrecs enfarinats en ou batut, i els fregim en oli d'oliva verge extra durant uns pocs minuts per ambdós costats. Deixem que s'escorrin l'oli sobrant sobre paper absorbent i servim calents.

Temps d'elaboració 20 minuts
Dificultat baixa

Degustació

Cal servir només treure'ls del foc, en cas contrari el plat perd tota la seva gràcia. Si no teniu a mà pernil ibèric, podeu utilitzar pernil serrà tallat a rodanxes molt fines, fins i tot es pot canviar el farcit i utilitzar salmó fumat, i fins i tot pernil dolç he vist en altres receptes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada