Seguidors

dissabte, 12 de març del 2011

Farcellets de pollastre teriyaki amb espàrregs verds.

Link de la recepta original

El principal problema que li veig a la recepta és que quedin enrotllats mentre es cuina, però de tota manera avui, si trobo la salsa al súper, o aquesta propera setmana ho provaré.


La salsa Teriyaki és una salsa que s'aplica per setinar els diferents gèneres cuinats fent que quedin brillants. La seva elaboració es pot fer artesanal amb parts iguals de sake, mirin i shoyu més una mica de gingebre fresc ratllat. Encara que també podem comprar-la ja elaborada que és més fàcil de trobar que els ingredients per separat.

Ingredients

  • 2 pits de pollastre grans, 100 ml de salsa teriyaki i 6 espàrrecs verds fins.

Com fer farcellets de pollastre teriyaki amb espàrregs verds

Fem els pits en filets el més fins que puguem o bé del podem demanar que ens ho arreglin a la botiga. Deixem la carn durant almenys 30 minuts amb la salsa teriyaki.


A continuació netegem els espàrrecs verds. Els tallem en dos i els coem en aigua bullint amb una mica de sal durant un minut. Després els refresquem en aigua freda.

Emboliquem dos o tres espàrrecs amb el pollastre i subjectem la carn del pollastre on s'uneixi amb unes broquetes.

Posem al forn durant 10 minuts a 180 º C sobre una reixeta, donem la volta, posem al forn durant uns altres 5 minuts, pintem amb la salsa teriyaki, posem al forn dos minuts més, tornem a pintar i posem al forn durant altres 3 minuts.

Temps d'elaboració 1 hora

Dificultat Fàcil

Degustació

Sembla que podem aprendre altres formes de cuinar gràcies a la cuina internacional,en aquest cas la japonesa. Per cert, gràcies a la soja no cal fer servir sal.

2 comentaris:

  1. Ja se t'està posant ulls de japonés¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  2. Ja ho has provat Toni? És una bona recepta pel dia de la "mudansa"... jejejeje

    ResponElimina