El principal problema que li veig a la recepta és que quedin enrotllats mentre es cuina, però de tota manera avui, si trobo la salsa al súper, o aquesta propera setmana ho provaré.

Ingredients
- 2 pits de pollastre grans, 100 ml de salsa teriyaki i 6 espàrrecs verds fins.
Com fer farcellets de pollastre teriyaki amb espàrregs verds
Fem els pits en filets el més fins que puguem o bé del podem demanar que ens ho arreglin a la botiga. Deixem la carn durant almenys 30 minuts amb la salsa teriyaki.A continuació netegem els espàrrecs verds. Els tallem en dos i els coem en aigua bullint amb una mica de sal durant un minut. Després els refresquem en aigua freda.
Emboliquem dos o tres espàrrecs amb el pollastre i subjectem la carn del pollastre on s'uneixi amb unes broquetes.
Posem al forn durant 10 minuts a 180 º C sobre una reixeta, donem la volta, posem al forn durant uns altres 5 minuts, pintem amb la salsa teriyaki, posem al forn dos minuts més, tornem a pintar i posem al forn durant altres 3 minuts.
Temps d'elaboració 1 hora
Dificultat Fàcil
Ja se t'està posant ulls de japonés¡¡¡¡¡
ResponEliminaJa ho has provat Toni? És una bona recepta pel dia de la "mudansa"... jejejeje
ResponElimina