Seguidors

diumenge, 27 de març del 2011

Tapa de patates amb anxoves i pesto.

Link de la recepta original




Ingredients

  • Patates, salsa pesto, formatge per gratinar, anxoves, oli d'oliva verge extra, sal.

Com fer la tapa

Comencem rostint les patates sense pelar, al forn. Per això, triem patates de mida similar a un ou de gallina o poc més grans, les rentem bé, les punxem una mica i les posem al forn embolicades en alumini, durant uns 25-30 minuts.


Quan estiguin rostides, les obrim per la meitat, buidem la patata deixant una mica de polpa al costat de la pell i barregem la polpa amb el pesto, i afegim, si cal, una mica d'oli d'oliva verge extra, fins que quedi amb la textura d'un puré de color verd.

Omplim les patates amb el puré verd, les empolvorem amb una mica de formatge i posem de nou al forn per gratinar durant uns 3 minuts. Vigileu perquè no se us cremin.

Traiem i quan les patates es temperin una mica, posem dos filets d'anxova en cada patata i ja tenim llesta la tapa per portar a la taula.
Temps d'elaboració 40 minuts

Dificultat Fàcil

Degustació

Com som molts els que ens agrada fer l'aperitiu, aquesta tapa, ens ajudarà a acompanyar una copa de vi, o potser de vermut, o una cerveseta ben fresqueta. I si s'hi afegeix alguna coseta més com uns daus de pernil, unes gambetes saldes, segur que amb tot ja haurem dinat...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada