Una de les aventatges que ens ofereix el wok és que, podrem cuinar amb molt poc oli, pel que aquesta recepta, a més de saborosa, resulta bastant lleugera.
Ingredients per a 4 persones
- 2 pits de pollastre, tallats a filets, 1 ceba, 1 ou, 25 gr. de llavors de sèsam, oli d'oliva verge extra, sal, l'escorça i el suc d'una llimona, 1gr. de gelatina de llimona i 2 cullerades soperes de sucre.
Com fer un saltejat de pollastre amb llimona i llavors de sèsam en el wok
Comencem posant els filets de pollastre entre 2 fulles de film de cuina i colpegem amb el corró perquè estiguin més toves i aplanades. Tallem els filets en petites tires d'un cm. d'amplada. Salpebrem i reservem. Piquem la ceba a la juliana.Incorporem al wok el pollastre arrebossat amb el sèsam i saltem fins que estigui daurat. Reservem. Tallem l'escorça de la llimona a tires fines. En un bol barregem bé el sucre amb l'escorça, el suc i la gelatina de llimona fins a formar un almívar lleuger.
Afegim l'almívar al wok, deixant que la barreja bombolleig una mica. Servim en racions individuals, i adornem amb les ratlladures de llimona.
Temps d'elaboració 20 minuts
Dificultat Fàcil
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada