Dins de la cuina d'aprofitament podem explorar diferents opcions amb l'arrós, sobretot quan només s'ha bullit. Així podem elaborar senzillament des d'amanides a plats que ens costin una mica més de feina, però no massa.
Ingredients per a 4 persones
- 350 g d'arròs blanc cuit, 1 pastanaga, 1 ceba, 200 g de salsa de curri que tinguis o bé 2 cullerades de curri en pols, oli d'oliva, una mica d'aigua i sal.
Com fer aquesta recepta
Comencem rentant l'arròs que estem aprofitant i que ja tenim cuit, amb una mica d'aigua fins aconseguir que es desenganxin els grans. Mentre ho deixem en remull una mica tallem la ceba i la pastanaga (pelada) a trossos.En una cassola amb una mica d'oli calent hi tirem la ceba, afegim la pastanaga i deixem ofegar a foc suau uns minuts. Afegim l'arròs escorregut amb una mica d'aigua, la salsa de curri i barregem. Deixem coure uns 5 minuts i servim.
Temps d'elaboració 20 minuts
Dificultat Fàcil
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada