Seguidors

diumenge, 27 de març del 2011

Recepta d'arrós amb curry

Recepta original



Dins de la cuina d'aprofitament podem explorar diferents opcions amb l'arrós, sobretot quan només s'ha bullit. Així podem elaborar senzillament des d'amanides a plats que ens costin una mica més de feina, però no massa.

Ingredients per a 4 persones

  • 350 g d'arròs blanc cuit, 1 pastanaga, 1 ceba, 200 g de salsa de curri que tinguis o bé 2 cullerades de curri en pols, oli d'oliva, una mica d'aigua i sal.

Com fer aquesta recepta

Comencem rentant l'arròs que estem aprofitant i que ja tenim cuit, amb una mica d'aigua fins aconseguir que es desenganxin els grans. Mentre ho deixem en remull una mica tallem la ceba i la pastanaga (pelada) a trossos.


En una cassola amb una mica d'oli calent hi tirem la ceba, afegim la pastanaga i deixem ofegar a foc suau uns minuts. Afegim l'arròs escorregut amb una mica d'aigua, la salsa de curri i barregem. Deixem coure uns 5 minuts i servim.

Temps d'elaboració 20 minuts

Dificultat Fàcil

Degustació

Aquest és un bon plat per acompanya alguna carn com guarnició, una mica de pollastre al forn, pit de pollastre o una altre carn. No m'ho imagino acompanyant peix, però potser hi va bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada