Seguidors

dijous, 28 d’abril del 2011

Pomes al forn amb formatge Mascarpone i pinyons.

Link de la recepta original. 


Les pomes rostides amb formatge Mascarpone i pinyons, segur que deuen d'estar delicioses. Tenen un sabor intens, estan sucoses i es fan en un moment. Aquestes postres fàcil i ràpid, pot ser un bo recurs per a casa.


Ingredients per a 3 racions


  • 3 pomes reinetes, 3 cullerades de sucre moreno, 1 copeta de conyac, 1 culleradeta de canyella en branca, 3 culleradetes de formatge Mascarpone, 30 gr. de pinyons.


Com fer pomes al forn amb formatge i pinyons


Netegem bé les pomes, raspallant la seva pell per eliminar qualsevol resta d'adobs, pesticides, o productes abrillantadors. Després, amb un sacacorazones, els traiem la zona central, peduncle i llavors, deixant un forat al centre. Posem les pomes en una safata de forn.


Amb cura, trobem dins de cada illa una cullerada de sucre moreno i un rajolí del conyac. Deixem una mica de sucre a la vora de l'illa, perquè caramel cap a fora també. Empolvorem l'interior amb una mica de canyella en pols.

Si les farem en el forn, l'haurem preescalfat a 180 º -190 º segons cada forn, i les posarem al forn a la zona mitja durant uns 12-15 minuts, vigilant fins a veure que estan començant a rajarse.

Si les farem al microones, farem diverses tandes d'un minut cadascuna, per evitar que explotin. El normal és que amb tres sèries d'un minut a uns 750W de potència estiguin al punt. Atenció a la font perquè sigui apta per a aquest tipus de forn.

Un cop les pomes estiguin fetes, les passem al plat on les anem a servir i omplim el forat de l'illa amb un bon pegot de formatge Mascarpone. Sigueu generosos i ajudar el formatge a entrar a la poma, empenyent una mica amb la cullera.

Torrada uns pinyons a la paella i repartir per sobre del formatge i la poma. Per acabar la decoració, podeu posar unes gotes del caramel que haurà quedat en el fons de la font on posem al forn les pomes, per sobre de cada una, donant-los així un aspecte encara més sucós.


Temps d'elaboració 25 minuts
Dificultat Fàcil .

Degustació


A la recepte original diuen que podeu prendre les pomes rostides amb formatge Mascarpone i pinyons en fred, però aquestes postres està molt més bones si ho preneu en calent perquè el formatge es fon i es barreja amb la poma i l'almívar que té dins, provocant un contrast de textures deliciós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada