Seguidors

dijous, 21 d’abril del 2011

Vermicelli frutti di mare.

Link de la recepta original



Aquesta recepta ràpida i senzilla, és absolutament deliciosa. Una recepta que podeu tenir preparada en menys de 15 minuts i que realment, quan la proveu, us cridarà l'atenció.

Els vermicelli que fem servir són una classe de fideus, concretament de la varietat anomenada de vidre, celofan, o vermicelli translúcids, que procedeixen de la cuina xinesa i que podreu trobar a la majoria de supermercats i grans superfícies, o per exemple, en aquestes botigues de productes asiàtics.

Ingredients per a 2 persones

  • .Un paquet de vermicelli, oli d'oliva verge extra, 10 musclos, 6 gambes, 6 llagostins cuits, barreja d'espècies agli i pepperoncino, sal.

Com fer vermicelli frutti di mare

Comencem preparant el marisc, coent els musclos en aigua amb sal, i retirant de les petxines. També pelem les gambes i els llagostins i els retirem l'intestí, fent una incisió longitudinal perquè estiguin perfectament nets.


En un recipient, tirem les espècies en l'oli d'oliva i ho barregem bé, per obtenir un oli picant i saborós. Si no disposem d'aquestes espècies, en el seu lloc podem utilitzar all molt picat, i bitxo o pebre vermell picada i reduïda a pols. Amb l'oli especiat, alegrarem aquest plat de pasta.

En una cassola posem aigua amb un parell de cullerades de sal i una cullerada de la barreja d'espècies, i el portem a ebullició. En aquest aigua, que prendrà el sabor de les espècies, coem els vermicelli, durant un parell de minuts. Amb només aquest temps de cocció, aquesta pasta xinesa està ja a punt per saltar.

Mentre en una paella, amb tres cullerades de l'oli aromatitzat amb les espècies, ofeguem les gambes, els llagostins i els musclos, i quan la pasta estigui cuita al punt, l'afegim també a la paella i el saltem tot junt durant un altre minut. Llest per portar a la taula.
Temps d'elaboració 10 minuts
Dificultat Fàcil.

Degustació

Aquesta recepta pot ser perfectament un entrant, si la preneu a mig dia, o un plat únic si preferiu fer una sopar lleuger. Els vermicelli Frutti di mare, tenen un toc picant que encaixa molt bé amb aquesta pasta de sabor suau i textura agradable. Us recomano acompanyar aquest plat amb un vi jove (blanc o rosat) molt fred.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada