Seguidors

dimarts, 3 de maig del 2011

Crema de cigrons i porros.

Link de la recepta original. 



Si hi ha una cosa que és important a la cuina és l'aprofitament del que ha sobrat en l'elaboraciód'altres plats. A mi m'agrada molt quan faig caldo afegir-hi cigrons que després acostumo amenjar barrejats amb la sopa, però de vegades em passo amb quantitat, i aquesta és una
recepta que pot servir per aprofitar-ho.

Ingredients per a 4 persones


  • 1 litre de brou d'olla, 400 g de cigrons d'olla, 2 porros, 100 ml de nata, pebre i sal.


Com fer una crema de cigrons i porros


L'elaboració com amb gairebé totes les receptes d'aprofitament és molt senzilla. Només posarem a coure el brou de cuit i poc més.


D'altra banda netegem i tallem els porros. Els posarem a coure uns 10 minuts. Afegim els cigrons i deixem coure uns altres 5 minuts més.

Triturem, passem pel xinès i afegim la nata. Assaonem i servim.



Temps d'elaboració 25 minuts
Dificultat Fàcil

Degustació


Servim la crema de cigrons i porros i en aquest moment podem afegir una terminació. Uns daus de pernil, uns crostons o per exemple tocs aromàtics: nou moscada, tòfona, algun oli, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada