Seguidors

dimarts, 31 de maig del 2011

Pollastre amb pomes i salsa de mostassa.

Link de la recepta original




De tant en tant, a mi també em fa mandra cuinar. Quan això em passa, és inútil que de cent voltes per la cuina o que obri i tanqui la nevera altres tantes, no se m'acut res interessant per fer. Per això quan trobada receptes tan fàcils de cuinar i tan saboroses com aquest pollastre amb pomes i salsa de mostassa, les guardo com un tresor. Recorro a elles com a taula de salvació.


Per a aquest plat hem d'utilitzar pomes dolces, evitant les àcides, mariden molt millor amb el pollastre i amb la salsa. No només al pollastre, ja que si volem o tenim un filet o uns filets de llom de porc, també li van a asseure de meravella, tant a l'illa com a la salsa de mostassa

Ingredientes

4 quarts de pollastre, 4 pomes petites, 1 llimona, 2 dl de nata líquida, 1 ceba, 4 culleres de mostasses de Dijon, oli d'oliva, 1 nou de mantega, sal i pebre.

Com preparar el pollastre

Pelem les pomes, les tallem a vuitens i les reguem amb un rajolí de suc ​​de llimona. Extraiem els nervis i els greixos que puguin tenir els pits i les tallem en filets fins. Pelem i tallem finit la ceba.


Escalfem la mantega en una paella i daureu les pomes durant un parell de minuts per cada costat. Les retirem i les posem sobre una font que pugui anar al forn.

Preescalfem el forn a 180 º C. En la mateixa paella posem una mica d'oli i saltegem els filets de pollastre durant uns minuts. Quan comencin a estar rossos, els retirem i els salpebrem lleugerament. Els posem a la mateixa font de les illes i els introduïm en el forn durant uns 10 minuts.

Mentre preparem la salsa, en la mateixa paella que fencs utilitzat abans, daurem la ceba i afegim la nata. Deixem coure 4 minuts, remenant per no deixar que arribi a bullir molt. Afegim la mostassa, remenem i deixem coure durant 2 minuts més. Retirem del foc i rectifiquem de sal.


Temps d'elaboració 30 minuts

Dificultat Baixa.

Degustació

Servirem el pollastre amb pomes i salsa de mostassa recent acabat. Muntarem cada plat repartint els filets i les pomes i regant amb la salsa.

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada