Seguidors

divendres, 20 de maig del 2011

Espàrrecs enrotllats en salmó.

Link de la recepta original


A mi em va semblar una recepta senzillament genial. Combinar en una mateixa elaboració el plat principal i la guarnició i no només això, sinó que a sobre és una recepta lleugera fantàstica.

Ingredients per a 2 persones

  • 1 manat d'espàrrecs verds, 2 filets de salmó de 175 g cada un (de llom o cua, que siguin llargs i fins), oli d'oliva, anet i sal.

Com fer els espàrrecs enrotllats en salmó

Coem els espàrrecs uns dos minuts en aigua bullint amb un sal. Els traiem i refresquem en aigua freda. D'aquesta manera els espàrrecs s'acaben de cuinar a temps al forn, sinó quedarien durs.


I el salmó l'únic que cal fer és tallar els filets del llom o la cua al llarg per treure dos filets llargs que pesin cada un uns 175 g. Assaonem pels dos costats i emboliquem els espàrrecs, uns 6 per persona.

Amb compte els poseu en una safata de forn, greixats amb una mica d'oli, posem una mica d'anet picat per sobre i posem al forn a 180 º C durant uns 10 minuts.

Temps d'elaboració 30 minuts

Dificultat Fàcil

Degustació

El plat resultant d'aquests espàrrecs verds enrotllats en salmó és lleugera i molt gustós. Els espàrrecs lleugerament cruixents i el salmó rostit al punt, compte amb el temps perquè no es passi.


.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada