Seguidors

diumenge, 22 de maig del 2011

Recepta d'arròs sec amb faves i carxofes

Link de la recepta original




Com totes les receptes d'arròs, és lícit afegir-hi a aquesta recepta el que a un li pugui venir de gust. Sovint només obrint la nevera es poden descobrir coses que hi poden anar bé, uns daus de perrnil...

Ingredients per a 4 persones

  • 350 g d'arròs bomba, 800 ml de brou d'au, 1 / 2 ceba, 3 / 4 kg de faves fresques sense pelar, 6 carxofes, 3 cullerades de tomàquet, una mica de brins de safrà i sal.

Com fer aquest arròs sec

.Comencem pelant les faves fresques (ens portarà el seu temps) i tot seguit les carxofes. Com anem a utilitzar-les ràpidament jo no les poso a remull.
En una paella saltegem la ceba picada finament i afegim la carxofa laminada i les faves fresques. Remenem, afegim el tomàquet i deixem que s'assequi bé.

Afegim l'arròs, remenem i afegim el brou calent perque comenci a bullir res mes Afegir. Deixem 15 minuts a foc mitjà. Apartar del foc, tapem AMB un drapeado de cocinav i deixem reposar uns minuts Abans de servir.
Temps d'elaboració 40 minuts

Dificultat Mitjana.

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada