No sé perquè, però fer un plat de pasta sempre acaba sent una solució fàcil ràpida, que embruta poc i que pot gaudir-se tan com qualsevol altre plat. En aquest cas a part del protagonisme de la pasta també tenim el formatge que a mi personalment m'encanta.
Ingredients per a 4 persones
- Necessitarem 400 g de fusilli, 100 g de formatge gorgonzola, 100 g de formatge gouda, 100 g de crema de formatge, 50 g de parmesà, 100 ml de nata, pebre i sal. (Quan cuino per a mi no hi poso sal enlloc, i quan cuino pels amics o la família sí que n'afegeixo)
Com fer fusilli als quatre formatges
Posem a bullir aigua amb sal per coure els fusilli segons el temps que marqui el fabricant.Mentre fem la crema de formatges. En un pot posem el formatge crema, el gorgonzola i el gouda tallats a daus i la nata líquida. Posem a bullir, remenant constantment per evitar que s'enganxi al fons.
Quan s'hagin barrejat bé, afegim pebre i sal. I reservem.
Colem la pasta quan aquest acabada la seva cocció. Posem de nou en la cassola i afegim la crema. Barregem sobre el foc i afegim el parmesà ratllat. Barregem i servim.
Temps d'elaboració 15 minuts Dificultat Fàcil.
Degustació
A mi la pasta m'agrada recient feta i amb un toc d'orenga i l'aroma d'una mica de pebre recent molgut. Pel que fa als formatges de vegades només faig la salsa amb un formatge o bé amb 2 o tres tipus de formatges diferents que tinc... Tot depèn del que hi ha a la nevera i de la inspiració al moment de fer la salsa.Un vi jove (blanc o rosat) ben fresquet per acompanyar la pasta és quelcom que a mi personalment m'encanta.
Bon profit!!!!
"
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada