Seguidors

dilluns, 4 de juny del 2012

Fusilli als quatre formatges

Link de la recepta de referència 


No sé perquè, però fer un plat de pasta sempre acaba sent una solució fàcil ràpida, que embruta poc i que pot gaudir-se tan com qualsevol altre plat. En aquest cas a part del protagonisme de la pasta també tenim el formatge que a mi personalment m'encanta.

Ingredients per a 4 persones 

  • Necessitarem 400 g de fusilli, 100 g de formatge gorgonzola, 100 g de formatge gouda, 100 g de crema de formatge, 50 g de parmesà, 100 ml de nata, pebre i sal. (Quan cuino per a mi no hi poso sal enlloc, i quan cuino pels amics o la família sí que n'afegeixo)

Com fer fusilli als quatre formatges

Posem a bullir aigua amb sal per coure els fusilli segons el temps que marqui el fabricant.


Mentre fem la crema de formatges. En un pot posem el formatge crema, el gorgonzola i el gouda tallats a daus i la nata líquida. Posem a bullir, remenant constantment per evitar que s'enganxi al fons.

Quan s'hagin barrejat bé, afegim pebre i sal. I reservem.

Colem la pasta quan aquest acabada la seva cocció. Posem de nou en la cassola i afegim la crema. Barregem sobre el foc i afegim el parmesà ratllat. Barregem i servim.

Temps d'elaboració 15 minuts Dificultat Fàcil.
 

Degustació

A mi la pasta m'agrada recient feta i amb un toc d'orenga i l'aroma d'una mica de pebre recent molgut. Pel que fa als formatges de vegades només faig la salsa amb un formatge o bé amb 2 o tres tipus de formatges diferents que tinc... Tot depèn del que hi ha a la nevera i de la inspiració al moment de fer la salsa.

Un vi jove (blanc o rosat) ben fresquet per acompanyar la pasta és quelcom que a mi personalment m'encanta.

Bon profit!!!!




"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada