Seguidors

dilluns, 11 de juny del 2012

Espaguetis amb saltejat de verdures

Link de la recepta original


No sé si a molta gent li passa, però jo ja fa temps que he descobert que la pasta (i qui diu pasta, pot dir també l'arrós només bullit) és un bon comodí per a acompanyar una amanida, unes verdures, o fins i tot acompanyar alguna salsa que hem fet i ens n'ha sobrat una mica.


Ingredients per a 4 persones 

  • 300 g d'espaguetis, 3 pastanagues, 1 carbassó, 1 ceba, 1 pebrot verd, 2 cullerades de salsa de soja, oli d'oliva i sal (els que n'han de fer restricció queda prou gustós per poder cuinar sense sal). Podeu afegir una mica de gingebre, anís, pebre, etc., i totes aquelles herves i espècies que us puguin agradar.

Com fer espaguetis amb saltejat de verdures

Posem a coure els espaguetis en aigua amb sal i una mica d'oli, seguint les instruccions del fabricant o bé segons el nostre gust personal. Mentre es cou la pasta preparem les verdures.
Les pastanagues, pelades i rentades, les tallem llargues (en bastonets), i fem el mateix amb el carbassó però sense pelar. La ceba, pelada, la tallem en juliana i el mateix amb el pebrot verd.

En una paella ho saltegem per nivell de duresa: comencem per la pastanaga, seguim incorporant la ceba, pebrot verd i l'últim el carbassó. L'objectiu és que tot al final tingui el mateix punt de duresa. Afegim els espaguetis ja cuits i escorreguts. I tot seguit hi afegim la salsa de soja i els condiments que desitgem i remenem bé.

Els espaguetis i les verdures a la caçola
Temps d'elaboració 20 minuts. Dificultat Fàcil

Degustació

Ara que estem ja a plena calor ve més de gust plats més lleugers i que poden prendre's recient fets o ja freds i reposats. En el cas de la recepta que he explicat ara, hi ha l'alternativa de de fer la verdura al al vapor en comptes de saltejada. Aquesta seria una forma més lleugera de preparar-ho. I si no teniu espaguetis també us pot ser d'utilitat qualsevol altre pasta de les que es fan servir per a fer amanides.

Bon profit!!!!



"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada