Ingredients per a 2 o 3 persones
1 pollastre trocejat (menys els pits), 2 cebes, 4 patates, 3 o 4 pastanagues, 1/2 got de vi blanc, 400ml de nata per cuinar, sal, oli i pebre.
Com fer el pollastre a la crema
Abans de passar a l'acció, cal començar netejant i tallant el pollastre en trossos més petits (llevat que
ja us ho hagi fet el carnisser). Separem les cuixes de les cambres del darrere i retirem el costellam de les ales. També netegem la pell perquè no quedin restes de plomes.
Amb el pollastre trossejat i salpebrat, posem un raig d'oli a escalfar en una paella gran, en la qual daurarem bé les peces per ambdues cares. Després retirem el pollastre i hi afegim la ceba en juliana i les pastanagues pelada i tallades a rodanxes.
Saltegem una bona estona, tornem a posar el pollastre, aboquem el vi blanc, baixem una mica el foc i deixem que es faci amb la paella tapada durant 25-30 minuts. Quan el pollastre estigui tendre, afegim la nata líquida, ajustem de sal i, a la recepte original suggereixen afegir una culleradeta petita de concentrat de carn.
Temps d'elaboració 45 minuts. Dificultat Fàcil.
Degustació
Aquest és un plat que perfectement el podem gaudir en diferents moments. Que l'esforç que fem per elaborar-lo el podem repartir en diferents "tuppers" i gaudir-ho en diferents estones. Jo l'acompanyaré quan el faci amb una mica de verdureta al vapor: una mica de bròquil o qualsevol altre de les que hem faig habitualment."
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada