Seguidors

dimecres, 16 de maig del 2012

Recepta de patates a la Bolonyesa





Igual que en la lasanya, la idea és senzilla, substituir la pasta per les patates per crear un plat diferent, que ens permet variar una mica la recepta per si ens hem cansat de la pasta, se'ns ha acabat o simplement volem provar. És una forma de que a casa es mengi d'una forma diferent quelcom que normalment acompanyaria un plat de pasta.



Ingredients per a 2 o 3 persones


5 o 6 patates mitjanes, 200 g de carn picada, 300gr de tomàquet fregit, 2 cebes, formatge per gratinar, oli, sal, pebre, alfàbrega i orenga.


Com fer patates a la bolonyesa


Aquesta recepta no misteri, només cal substituir la pasta bullida per les patates preparades com més us agradin. Per aquesta ocasió les he fet al forn, conservant la pell, però també les podeu preparar fregides normals o fins i tot bullides o fregides a grills.

La salsa bolonyesa també la fem al gust, daurem la ceba tallada a rodanxes (també podem afegir una mica de pastanaga i api), després afegim la carn picada i finalment el tomàquet fregit. Ajustem de sal, afegim una mica de pebre, alfàbrega i orenga i reservem.

Per rematar el plat, el millor és col · locar les patates en una safata o plat de forn, afegir la salsa bolonyesa, cobrir amb una quantitat ingent de formatge i gratinar al forn fins que aquest es fongui i es dauri, convertint aquestes patates a la bolonyesa en una recepta molt saborosa i desitjable. La veritat és que a casa no ho gratino perquè al nen no li fa massa gràcia el gratinat, però sí que li dono un toc al forn.

Temps d'elaboració 30 minuts Dificultat Fàcil

Degustació

La veritat és que aquest és un plat econòmic, bo, fàcil i que segur que li treu la gana a qualsevol que s'assenti a taula. Als nens els acostuma a agradar força...
Doncs a gaudir-ho. Bon profit!!!!





'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada