Seguidors

dilluns, 3 d’octubre del 2011

Porrusalda amb bacallà

Link de la recepta original



La porrusalda és una sopa molt clàssica però no per això deixa de ser actual. Què li demanem a les receptes avui en dia a casa? Des del meu punt de vista que siguin fàcils, tinguin pocs ingredients i sobretot que es trigui poc i siguin riques i saboroses.
A mi em recorda a una sopa de bacallà i patates que havia tastat a casa d'algú de la família fa molts anys.

Ingredients per a 4 persones

  • 300 g de porros, 300 g de patates, 150 g de bacallà esqueixat a punt de sal, 1,5 l d'aigua i oli d'oliva.

Com fer porrusalda de bacallà

Netegem bé els porros. Només utilitzarem la part blanca del porro (si és una mica verd no passa res). Traiem bé la terra i els tallem a trossets.


D'altra banda esbandir el bacallà en aigua uns segons. No es tracta de treure-li totalment la sal, ja que el bacallà ens servirà per donar-li el punt de sal a la porrusalda.

En una cassola amb una mica d'oli ofeguem el porro sense que agafi color. Afegim les patates i barregem. Finalment afegim l'aigua i el bacallà a la vegada i deixem coure uns 7 minuts des que comenci a bullir l'aigua.


Temps d'elaboració 30 minuts
Dificultat Fàcil

Degustació

Els plats de cullera són barats, reconfortants, i molt fàcils de fer. Crec que la porrusalda amb bacallà resumeix a la perfecció la poca o molta filosofia d'aquest tipus de receptes. Només queda seure i menjar


.



.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada