Ingredients per 4 persones
500 grams d'ametlles en pols
400 grams. de sucre
200 grams. de patata
300 grams de pinyons
100 grams d'ametlles en gra
100 grams de coco rallat
un pot de cireres en conserva
1 ou
Com fer els panellets
Bullir la patata amb pell. Escórrer i fer un puré molt espès. Deixar referendar.
Amb l'ametlla, el sucre, la patata i l'ou fer una pasta que quedi lligada. tot treballant-la amb les mans.
Fer les formes de les boles. Passar les boles per l'ou batut.
Els de coco : treure una part de pasta i pastar el coco.
Els de cirereta: fer la bola i posar-hi mitja cirera al damunt
Els d'ametlla : fem igual que els de pinyó però en forma allargada.
Cal tenir el forn molt calent i posar els panellets 10-15 minuts , vigilant que no es cremin.
Temps d'elaboració total 60-90 minuts depenent de les quantitats finals
Dificultat fàcil
Degustació
Cal deixar refredar-los i gaudir-los amb companyia... a les postres i una miqueta de vi dolç o cava.
Magnífca tradició que val la pena que no es perdi i si cal pot conviure perfectament amb les carbasses i les disfresses de monstres
DEDICAT AL MEU FILL!!!!!
.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada