Seguidors

dissabte, 10 de desembre del 2011

Recepta de tomàquets rostits i farcits d'arròs

Link de la recepta original

Aquesta és una recepta que se serveix calenta. D'aquesta manera els tomàquets tenen un gust totalment diferent a menjar-los freds i crus. I per descomptat amb un farciment que li va molt als tomàquets farcits.

Ingredients per a 4 persones

  • 8/12 tomàquets pera (depèn la mida), 150 g d'arròs basmati, cebollí fresc, sal d'all, alfàbrega, julivert, oli d'oliva i sal.

Com fer els tomàquets rostits i farcits d'arròs

Primer escaldem els tomàquets per treure'ls la pell. No és més que coure'ls en aigua bullint uns 30 segons, prèviament els farem un tall en creu a la base. Els refresquem i traiem la pell, i els buidem.

D'altra banda coem l'arròs basmati, també l Actualitzar un cop cuit. Li afegim el cibulet ben picat i omplim els tomàquets.

Abans d'enfornar a 180 º C durant uns 10 minuts, els posarem una mica d'alfàbrega, sal d'all i julivert picat per sobre.


Temps d'elaboració 35 minuts
Dificultat Fàcil

Degustació

Els tomàquets rostits i farcits d'arròs els servim com una guarnició d'un peix o carn. Perquè sigui una recepta lleugera, millor que el plat principal sigui una peça feta a la planxa.



"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada