Seguidors

dimarts, 17 de juliol del 2012

Bonheur de xocolata


Avui he vist a unes companyes i amigues de la feina que feia temps que no veia i m'ha fet força il·lusió. Entre d'altres coses hem estat parlant d'aquest bloc de cuina que tinc, i que vaig mantenint. Ja hi ha forces receptes, moltes ja les he fet i alguna encara la tinc per fer, però la veritat és que m'ha ajudat a millorar el faig a la cuina, i sobretot idees per a compartir una bona taula.

La recepta d'avui els hi dedico a les companyes que he pogut saludar aquest matí, la Neus, la Carme, l'Amparo i la Maria, i a totes a les que com a elles us agrada la xocolata.

Ingredients per a un motllo de 20 cm


  • 50 g de mantega, 200 g de sucre, 2 ous, 125 g de farina, 25 g de cacau en pols i 1 culleradeta d'essència de vainilla.


Com fer un bonheur de xocolata


Preescalfem el forn a 180 º C.

Batem el sucre amb els ous fins que la barreja es torni clara. El millor és fer-ho amb unes varetes elèctriques.
Afegim el farina i el cacau tamisats. Barregem amb cura perquè no es baixi la barreja.
Incorporem la mantega fosa, podem fer-ho al microones amb compte perquè no es cremi. Afegim la vainilla i barrejar bé.
Passem a un motlle encamisat amb mantega i farina. I posem al forn uns 25 minuts.

Temps d'elaboració 45 minuts  

Dificultat Fàcil

Degustació


Com totes les coques i pans de pessic casolans, cadascú a casa seva, després de posar-ho en una safata, veu com aquest va despareixent poc a poc amb els esmorzar, berenars... amb llet, cafè amb llet o el que li pugui venir més de gust a cada un dels de casa.

En temps de crisi, també és una bona opció portar-ho a casa dels amics o família quan et conviden a dinar o a sopar... Segur que no en queden ni les engrunes, sobretot si hi ha nens

Bon profit!!!!!

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada