Seguidors

dijous, 23 de febrer del 2012

Recepta de verdures saltades amb salsa de pebre.

Link de la recepta original:

Feia masses dies que no escrivia una recepta. La veritat és que en tinc unes quantes per publicar que penso que poden donar un toc diferent a la cuina del dia a dia. La present recepta és una recepta senzilla i que ens aporta una forma diferent de menjar un primer de verduretes o com acompanyant que els que mengem sesnse sal gaudim també pel festival d'olor i sabors, amb la cuentor del picant.

Ingredients per a 2 o 3 persones

1 albergínia, 1 carbassó, 2 cebes, 300gr de xampinyons, 1 pebrot vermell, 2 pastanagues, 200ml de nata líquida, oli i pebre.

Com fer verdures saltades amb salsa de pebre

Com us podeu imaginar, el nivell de complexitat d'aquesta recepta és més aviat nul. El més complicat és agafar-li el punt al gruix a què tallem les diferents verdures.

La ceba és millor tallar-la a rodanxes fines, mentre que la resta és millor tallar-les a rodanxes mitjanes (a mi em van quedar una mica gruixudes), excepte els xampinyons, que queden genial tallats simplement per la meitat.

Un cop tenim tot a punt, saltegem les verdures per tandes en un wok oa la paella amb un raig d'oli i un pessic de sal. La idea és fer la verdura a foc fort, de manera que en un no res estigui lleugerament daurada per fora i tendra i saborosa per dins. És important reservar en calent a mesura que surten del wok.

Finalment, a la mateixa paella, aboquem la nata juntament amb el brou que hagi deixat anar la verdura i bastant pebre, deixant que es redueixi a foc lent. Si voleu, podeu fer una mica de trampa i afegir una culleradeta de concentrat de carn per donar-li una mica de color i intensitat.
Ara ja només queda ajuntar els ingredients en una bonica piràmide, abocar una mica de la salsa de pebre ia gaudir.

Temps d'elaboració 20 minuts
Dificultat Fàcil
 
Degustació
 
Aquestes verdures saltades amb salsa de pebre són ideals per un sopar lleuger i saborós. És una recepta fàcil i ràpida de preparar. A mi m'agrada afegir-hi un acompanyament protèic, com pot ser un pit de pollastre o alguna altre cosa suau fet a la planxa.

Bon profit!!!!





.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada