Seguidors

diumenge, 19 de juny del 2011

Pasta fullada de verdures, tonyina, formatge de cabra i romaní.

Link de la recepta original.




La veritat és que dóna gust l'aspecte del resultat final de la recepta de la foto. Ara ja veurem com em queda quan ho posi en pràctica... A la recepta original destaquen la possibilitat de jugar amb les quantitats dels ingredients segons el gust i que també é força bo menjat fred.

Ingredients

1 làmina de pasta de full, 1 carbassó, 2 tomàquets, 1 llauna de tonyina, 100 grams de formatge de cabra semi curat, 5 cullerades d'oli d'oliva, unes branquetes de romaní, sal i pebre.

Com preparar la pasta fullada de verdures

Preescalfem el forn a 180 º C. Sobre la safata de forn posem paper per coure i sobre el paper estenem la massa de pasta de full.

Tallem a rodanxes el carbassó i els tomàquets. Disposem les verdures alternades sobre la massa de pasta de full.

Condimentem amb una mica de sal i pebre. Sobre les verdures posem la tonyina fet molles i el formatge de cabra tallat a dauets petits.

En el vas de la trituradora posem l'oli i les fulles de les branques de romaní. Triturem bé per aconseguir que quedi aromatitzat l'oli. Reguem la pasta de full amb un raig d'oli de romaní.

Introduïm la safata al forn i coem durant 20 o 30 minuts o fins que estigui daurat.



Temps d'elaboració 30 minuts.

Dificultat Baixa.

Degustació

Servirem la pasta de full de verdures, tonyina, formatge de cabra i romaní acabat de sortir del forn. Posarem l'oli restant en un recipient i ho servirem acompanyant el full, per si a algú li pogués venir de gust servir-se un mica més sobre la pasta de full.


Una bona opció és tallar la pasta de full en racions individuals, aconseguirem una presentació més elegant en el plat i ens resultarà més fàcil la decoració durant l'elaboració.


.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada