Seguidors

Pensaments

L'altre dia vaig llegir una carta al director a El Periódico d'un metge... feia una reflexió tan enginiosa com que "retallar salari al professionals de la salut amb l'excusa de la crisi, és com que als empleats del Palau de la Música els retinguessin una part del sou en concepte del que s'han endut en Millet i companyia"... (si trobo el link l'afegiré)
La veritat és que la crisi està portant a prendre decissions només en un sentit... quan algú s'adona que s'ha equivocat cal en primer lloc corregir, i després reorientar... només fixant-se en els euros els polítics s'estan oblidant de reorientar... Jo en aquests moments no tinc clar cap on es vol reorientar la política econòmica per tornar a fer créixer el PIB.TOT I QUE LA SITUACIÓ ÉS COMPLICADA, NOMÉS UN MATEIX POT POSAR ELS ELEMENTS NECESSARIS PERQUÈ LA SITUACIÓ PERSONAL SIGUI DIFERENT... EL PRIMER QUE S'HA DE CANVIAR SÓN LES ACTITUDS PERSONALS QUE SÓN LES QUE ENS PODEM IMPEDIR FER COSES DIFERENT, NOVES I AVANÇAR.

És una pena que aquestes alçades els sindicats encara no hagin aprés que la vaga no és la solució, que ja no estem al segle XIX ni a la revolució industrial... M'agradaria que fóssin més valents i realistes. Ara la prioritat és crear llocs de treball, amb el temps ja tornarem a recuperar drets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada